Combinatie pakketten:

 

Relax pakket 60 minuten:

 

Een heerlijke massage met warme olie van de rug, waarna er een pakking naar keuze wordt aangebracht.

Tijdens het intrekken van de pakking worden uw benen gemasseerd.

Hierna wordt de pakking verwijderd met warme kompressen en wordt het geheel afgemaakt met een lekker geurende bodylotion naar keuze.

 

Chocolade de luxe 60 minuten:

Cacao bevat theobromine, dat er voor zorgt dat het niveau van serotine en endorphine (gelukshormoon) in ons lichaam verhoogd wordt. De kalmerende werking van de cacao-ingrediënten beïnvloeden de huidsensoren en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

We starten met een chocoladescrub, waarna uw gehele lichaam in een chocoladepakking wordt gezet. Tijdens de pakking kunt u kiezen voor een voet- of gezichtsmassage. Nadat de pakking met warme kompressen wordt verwijderd, sluiten we af met een lichaamsmassage.

 

 

Balans treatment 90 minuten:

We starten met een heerlijk kopje verse munt thee, waarna u een heerlijke rug scrub krijgt. Daarna wordt de achterzijde van het lichaam ingepakt met een pakking naar keuze. Ondertussen worden uw voeten gescrubd waarna er een heerlijke voetenmassage volgt. 

 

Daarna wordt met warme kompressen de pakking verwijderd en krijgt u nog een massage van de gehele achterzijde van het lichaam.