Algemene voorwaarden 123 Mens en Dier in Balans

 

Om de massage/behandeling die je wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als je een afspraak maakt bij 123 Mens en Dier in Balans ga ik er van uit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

 

 

1.    Bij het maken van een afspraak wordt er naar je telefoonnummer en e-mailadres gevraagd.

2.    Voorafgaand aan de eerste massage/behandeling wordt er door mij een intake verstuurd via de mail naar de cliënt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij via het intakeformulier verstrekt. Op basis hiervan kan de massage/behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.

3.    Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.

4.    Alle informatie die je tijdens het intakegesprek  en de massage/behandeling aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jou schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.

5.    Bij 123 Mens en Dier in Balans worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een massage/behandeling en wordt u door verwezen naar de huisarts of specialist.

6.    Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan jou arts, voordat je een afspraak maakt.

7.    Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde afspraken binnen deze tijd worden 50% in rekening gebracht, vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor 100% in rekening gebracht.

8.    Betaling verloopt contant of via de mobiel bankieren en wordt direct na de massage/behandeling voldaan. (online betalen bij boeken behandeling is ook mogelijk)

9.    Een cadeaubon is inwisselbaar voor de massage/behandeling die op de cadeaubon vermeld staat en is onbeperkt geldig.

10.123 Mens en Dier in Balans is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

11.Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de massages die 123 Mens en Dier in Balans aanbiedt. Cliënten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.

12.Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je 123 Mens en Dier in Balans niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die aan jou gegeven is.

13.Het privacy reglement is van toepassing. Zie website.